White-Rhino-Speeltoestellen
White Rhino Speeltoestellen

White Rhino is een relatief nieuw merk wat ontwikkeld is voor de professionele speeltoestellen markt. Door het gebruik van buitengewone kwaliteit Vurenhout en duurzame componenten, staat White Rhino voor betaalbaar en veilig spelen, met weinig onderhoud.

Het pakket bestaat uit een houtpakket en een constructiepakket  wat makkelijk op te bouwen is, zonder dat u een specialist of vakman nodig heeft. Ook behoeft dit speeltoestel geen speciale keuring achteraf. Geschikt voor camping, restaurant, kinderdagverblijf, school, openbare speelplaats e.d.
De  montagehandleiding en keuringschecklist maken het mogelijk dat u zelf uw professionele speeltoestel monteert en verankert.
Gebruikt hout is Vuren geïmpregneerd, met een sterkteklasse van C24. Dit constructiehout is zeer geschikt om onderhoudsvrije speeltoestellen te maken. Het hout wordt op maat gezaagd geleverd met afgeronde hoekjes.
Schommel zijn voorzien van RVS kettingen en RVS schommelhaken.
De losse White Rhino speeltoestellen zijn eenvoudig bij elkaar te plaatsen, zodat een complete speeltuin ontstaat. Vraag naar de mogelijkheden en ruimte die nodig is per onderdeel.

Voldoet aan de Europese norm (EN1176) voor speeltoestellen voor openbaar / professioneel gebruik.
Uitsluitend geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
Bezig met laden...

Op voorraad

Safari speeltoren van White Rhino
Safari speeltoren van White Rhino
Safari speeltoren van White Rhino
Safari speeltoren van White Rhino

Safari speeltoren van White Rhino

3.895,00 *

Prijs per stuk

remove add


| Meer