Hy-Land-Profesionele-Speeltoestellen
Hy-Land

Hy-Land en Buitenspeelgoed Stouten levert en plaatst professionele speeltoestellen met een zeer hoogwaardige kwaliteit. Deze speeltorens en schommels zijn getest door het onafhankelijke laboratorium Tüv Rheinland en voldoet daarnaast aan de EN1176:2008 norm. De speeltoestellen van Hy-Land zijn dus officieel goedgekeurd voor gebruik op openbare speelplaatsen. Een kwaliteitsgarantie waarop u kunt vertrouwen.
 
Professionele speeltoestellen met hoge kwaliteit
Ook de materialen zelf hebben een topkwaliteit, u heeft bij ons de keuze uit  geïmpregneerde grenen of tegen meerprijs de  douglas houten uitvoering  en zijn hierdoor niet alleen bestand tegen de onuitputtelijke energie van kinderen, maar ook nog eens erg duurzaam.  De speeltoestellen zijn dan ook weersbestendig, zijn voorzien van een verzinkte coating en vergen weinig onderhoud.
 
Betrouwbaar buitenspeelgoed voor intensief gebruik
De professionele Hy-Land speeltoestellen zijn geschikt voor elke beschikbare indoor of outdoor ruimte en voor u op maat te maken. Dus of het nu gaat om speeltoestellen voor het schoolplein, de speeltuin of een recreatieruimte bij uw winkel of restaurant; met een Hy-Land speeltoestel zit u altijd goed.
 
Bestel uw Hy-Land speeltoestellen online
Dus wilt u buitenspeelgoed inkopen voor uw school, speeltuin of recreatie ruimte? Ga dan voor de kwaliteit van Hy-Land. van schommel tot professioneel speeltoestel met glijbaan, klimwand en klimnet, bijna alles is mogelijk.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Met of zonder montage en of plaatsing alles is mogelijk. Vraag vrijblijvend de Hy-Land brochure op via ons contactformulier en/ of vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag meer.


Buitenspeelgoed Stouten uw Hy-Land dealer voor Nederland en Belgïe 

Gezien de vele mogelijkheden en variatie die met Hy-Land speeltoestellen te creeren zijn kunt u een brochure aanvragen via het contactformulier.

Hierin staan de diverse modules met uitbreidingsmogelijkheden.

Graag zijn wij bereid u een geheel vrijblijvende offerte te verstrekken en de mogelijkheden te bespreken in een gesprek.
| Meer