Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
Hy-Land

Hy-Land maakt professionele speeltoestellen met een zeer hoogwaardige kwaliteit. Dit buitenspeelgoed is getest door het onafhankelijke laboratorium Tüv Rheinland en voldoet daarnaast aan de EN1176:2008 norm. De speeltoestellen van Hy-Land zijn dus officieel goedgekeurd voor gebruik op openbare speelplaatsen. Een kwaliteitsgarantie waarop u kunt vertrouwen.
 
Professionele speeltoestellen met hoge kwaliteit
Ook de materialen zelf hebben een topkwaliteit en zijn hierdoor niet alleen bestand tegen de onuitputtelijke energie van kinderen, maar ook nog eens erg duurzaam. De speeltoestellen zijn dan ook weersbestendig, zijn voorzien van een verzinkte coating en vergen weinig onderhoud.
 
Betrouwbaar buitenspeelgoed voor intensief gebruik
De professionele Hy-Land speeltoestellen zijn geschikt voor elke beschikbare indoor of outdoor ruimte en voor u op maat te maken. Dus of het nu gaat om speeltoestellen voor het schoolplein, de speeltuin of een recreatieruimte bij uw winkel of restaurant; met een Hy-Land speeltoestel zit u altijd goed.
 
Bestel uw Hy-Land speeltoestellen online
Dus wilt u buitenspeelgoed inkopen voor uw school, speeltuin of recreatie ruimte? Ga dan voor de kwaliteit van Hy-Land. van schommel tot professioneel speeltoestel met glijbaan, klimwand en klimnet, bijna alles is mogelijk.
 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend de Hy-Land brochure op via ons contactformulier en/ of vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag meer.

Buitenspeelgoed Stouten uw Hy-Land dealer voor Zuid Nederland  
 
Bezig met laden...

Gezien de vele mogelijkheden en variatie die met Hy-Land speeltoestellen te creeren zijn kunt u een brochure aanvragen via het contactformulier.

Hierin staan de diverse modules met uitbreidingsmogelijkheden.

Prijzen beginnen bij € 900,-  tot € 6000,-.

Graag zijn wij bereid u een geheel vrijblijvende offerte te verstrekken en de mogelijkheden te bespreken in een gesprek.| Meer

 
 
Buitenspeelgoed Stouten
Handelsweg 25 - 4387 PC Vlissingen  - Tel. 0118-491910  of 06-53167990
Rabobank: NL86RABO 0158622995  - KVK: 58270957
BTW-nummer: NL852956150B01
email: info@buitenspeelgoedstouten.nl