Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 


Hieronder staat beschreven hoe u kunt betalen bij Buitenspeelgoed Stouten

Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

IDEAL: Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren van ABN Amro, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS, SNS Regio bank of de Triodos bank kunt u via Ideal betalen.
Bij Ideal kunt u tijdens het bestelproces afrekenen in de online betaalomgeving van uw eigen bank. Met Ideal betaalt u dus vooraf.

Mistercash: Voor onze Belgische klanten hebben wij "Mistercash"  hiermee kunt u uw bestelproces afrekenen in de online betaalomgeving van uw eigen bank, u betaald dus vooraf. 

Capayable - Achteraf betalen vanaf € 25,00 tot € 350,00:
Graag online bestellen en later betalen? Dat kan als je kiest voor achteraf betalen met Capayable. Je ontvangt van Capayable een e-mail met daarin de betaalinstructies. Na het ontvangen van de factuur heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Met Capayable kan je betalen tot een bedrag van € 350,00 Mocht je voor het eerst betalen met Capayable dan kan je achteraf betalen tot een bedrag van € 350,00. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.

Achteraf betalen met Capayable werkt als volgt:
1. Je kiest bij de betaalopties voor Achteraf betalen van Capayable. Je vult de gegevens in en Capayable controleert direct of je gebruik kan maken van Achteraf betalen. Als de controle goedgekeurd is, wordt de bestelling meteen geplaatst.
2. Buitenspeelgoed Stouten ontvangt een bevestiging en gaat de bestelling direct verwerken.
3. Op het moment dat Buitenspeelgoed Stouten de bestelling verzendt, ontvang je de factuur per e-mail met daarbij de betaalgegevens. Het is mogelijk dat de e-mail terecht komt in de spambox, controleer deze daarom altijd voor de zekerheid.
4. Na het ontvangen van de factuur heb je 14 dagen de tijd om te betalen. Wil je de bestelling retour sturen? Let dan goed op het retourbeleid van Buitenspeelgoed Stouten.

Waarom gebruik maken van Capayable Achteraf betalen:
- Er is bij het plaatsen van je bestelling geen betaalpas, account of kaartlezer nodig.
- Altijd zeker van je bestelling! Eerst zien en dan pas betalen.
- Betalen wanneer het jou uitkomt, binnen 14 dagen.
- Alleen betalen voor de producten die jij houdt!

Capayable - Gespreid betalen in 3 termijnen:
Grote bedragen zijn nooit fijn om in één keer te betalen. Daarom verzorgt Capayable voor Buitenspeelgoed Stouten de betaaldienst gespreid betalen tegen 0% rente. De eerste termijn betaal je direct, de tweede en derde termijn betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van de bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak. Het minimale bestelbedrag van Capayable – Gespreid betalen is € 100,00 en het maximale bestelbedrag is € 3.000,00. Betaal je voor de eerste keer in termijnen dan is het maximale bedrag € 1.000,00. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen door te kiezen voor een andere betaalmethode.

Gespreid betalen met Capayable werkt als volgt:
1. Je kiest bij de betaalopties voor betalen in drie termijnen 0% rente van Capayable. Je vult de gegevens in en Capayable controleert ‘real-time’ of je gebruik kan maken van Gespreid betalen. Wanneer je wordt goedgekeurd, betaal je direct de eerste termijn.
2. De bestelling wordt vervolgens verwerkt door de webwinkel. Nadat je de bestelling hebt ontvangen stuurt Capayable tijdig informatie per e-mail over de tweede en derde betaaltermijn. Het is mogelijk dat de e-mail terecht komt in de spambox, controleer deze daarom altijd voor de zekerheid.
3. Mocht je de bestelling retour sturen, let dan goed op het retourbeleid van Buitenspeelgooed Stouten.

Waarom gebruik maken van Capayable - Gespreid betalen:

- Flexibel betaalgemak, betalen wanneer het jou uitkomt
- Niet in één keer een groot bedrag van je rekening
- Geen rente, BKR-controle en/of leningsovereenkomst
- Geniet nu al van de bestelling en betaal de rest binnen 60 dagen

Heb je vragen?
Meer informatie Capayable kijk dan op www.capayable.nl

Vooruitbetaling/overboeking:Bij vooruitbetalen maakt u na het afronden van uw bestelling het geld over op de rekening van Buitenspeelgoed Stouten.
Dit kunt u doen via uw eigen vertrouwde internetbankieren van uw bank of per acceptgiro overschrijving die u naar de bank stuurt.
Bij de overboeking moet u het ordernummer vermelden uit uw bestelbevestiging.

Rekeninginformatie Buitenspeelgoed Stouten(bij vooruitbetaling/overboeking)

Buitenspeelgoed Stouten
Rabobank:NL86RABO  0158622995


Betalen bij afhalen:Wanneer u zelf uw bestelling wilt ophalen kunt u telefonisch of via email een afspraak maken. In onze showroom in Vlissingen kunt u contant of per pin betalen. U kunt tijdens het bestelproces opgeven dat u de bestelling zelf komt afhalen.

Adres: Buitenspeelgoed Stouten Handelsweg 25 4387 PC  Vlissingen
Tel:  0118-491910
Mob: 06-53167990
Email: info@buitenspeelgoedstouten.nl

 


| Meer

 
 
Buitenspeelgoed Stouten
Handelsweg 25 - 4387 PC Vlissingen  - Tel. 0118-491910  of 06-53167990
Rabobank: NL86RABO 0158622995  - KVK: 58270957
BTW-nummer: NL852956150B01
email: info@buitenspeelgoedstouten.nl