€ 849,00*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Akrobat Orbit Inground Trampoline 335x244 Antraciet met veiligheidsnet

De rechthoekige trampoline Akrobat Orbit inground is het absolute topmodel onder de buitentrampolines, ideaal voor de kleinere tuin.
De Orbit Family trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.
Kwaliteit en veiligheid
De Orbit Family productgroep is een zeer veilige, CE gecertificeerde trampolinelijn. Vanwege zijn aantrekkelijke prijs is de Orbit Family een zeer populaire keuze, maar dat betekent niet dat de trampoline op kwaliteit heeft ingeleverd! De Akrobat Orbit Family wordt ontwikkeld en geproduceerd in de EU. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen.

De Orbit Family serie heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een goede springbeleving en staat voor een betrouwbare tuintrampoline die elk gezin jarenlang speel- en beweegplezier zal geven.

Specificatie:
 
Vorm Rechthoekig
Afmeting trampoline (cm) 335x244
Grondniveau Inground
Maximaal advies gewicht (kg) 130
Type gebruik FAMILY
Veiligheidsnet Optioneel: volledig of half
Type veren AkroSpring
Lengte Veren (mm) 215
Aantal veren (stuks) 80

| Meer


Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Verwachte levertijd

op aanvraag

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 849,00 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen