BERG Rally APX Blue

€ 499,00*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 
BERG Rally APX Blue

Je mag dan wel jong zijn, je hebt zelf graag je handen aan het stuur. Je weet precies wat je wil, en dat is snelheid. Met onze Rally’s heb je wat te kiezen. Stoer of snel in tal van kleuren. Welke Rally skelter je ook kiest, ze rijden allemaal op luchtbanden, dus zijn ze altijd snel en comfortabel. Zo snel als jij groeit, zo snel groeit de Rally met je mee.

Elke uitvoering heeft aantrekkelijke specificaties, of je nu over de weg wil racen of liever de onverharde weg opzoekt. Bij de verschillende Rally's vind je onder andere gave led-lampen en richtingaanwijzers, een soundbox of off-road veren.


Comfortabel rijden
Comfort staat voorop met luchtbanden en een schommelas. Gemakkelijk van voor- naar achteruit met BFR. Een parkeerrem voor veilig stilstaan. De verstelbare stoel zorgt dat de Rally jaren met je meegroeit.

LED-lampen en richtingaanwijzers
Slecht of donker weer? Je hebt beter zicht en bent goed zichtbaar met LED-lampen en richtingaanwijzers. Ze zijn standaard gemonteerd op de Rally APX Blue, Rally APX Red (met 3 versnellingen) en de Jeep Rally Cherokee.

Soundbox Race
Natuurlijk wil je graag laten weten dat je onderweg bent. Behalve de Rally NRG Orange hebben alle Rally’s een Soundbox Race aan boord met vier verschillende racegeluiden.


Specificatie:
Afmetingen: 124 x 71 x 69 cm  l x b h 
Luchtbanden
Schommelas
BFR-systeem
Ledverlichting
Soundbox
Leeftijdscategorie 4 - 12 jaar

 

Foto('s):

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

1 tot 2 dagen

€ 499,00 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst