€ 565,00*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Akrobat Orbit Inground Trampoline 305x183 Antraciet

De rechthoekige trampoline Akrobat Orbit inground is het absolute topmodel onder de buitentrampolines, ideaal voor de kleinere tuin.
De Orbit Family trampolines zijn uitgerust met de AkroAir springmat. Deze springmat is 50% meer luchtdoorlatend dan een standaard springmat, wat ervoor zorgt dat de springervaring van de Orbit als zeer soepel en comfortabel wordt ervaren. Het randkussen van de Orbit Family trampolines is van duurzaam PVC materiaal, en heeft een levensduur van 6 jaar of zelfs langer. Het randkussen is te bestellen in verschillende kleuren.
Kwaliteit en veiligheid
De Orbit Family productgroep is een zeer veilige, CE gecertificeerde trampolinelijn. Vanwege zijn aantrekkelijke prijs is de Orbit Family een zeer populaire keuze, maar dat betekent niet dat de trampoline op kwaliteit heeft ingeleverd! De Akrobat Orbit Family wordt ontwikkeld en geproduceerd in de EU. Er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsmaterialen.

De Orbit Family serie heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een goede springbeleving en staat voor een betrouwbare tuintrampoline die elk gezin jarenlang speel- en beweegplezier zal geven.

Specificatie:

Afmeting: 305 x 183 cm
Max. advies gewicht: 100 kg
Aantal veren:  64
Breedte randkussen: 34 cm
Dikte randkussen: 30 mm
Kleur randkussen: Antraciet
Hoogte trampoline: 20 cm

 

| Meer


Verzendkosten

€ 27,95 

Verwachte levertijd

op aanvraag

 

Dit product is niet uit voorraad leverbaar

€ 565,00 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen