Buitenspeelgoed scholen, speeltuinen en recreatieve voorzieningen.

Als specialist in buitenspeelgoed bieden wij een speciale service voor scholen, speeltuinen en recreatie voorzieningen. Deze speciale lijn buitenspeelgoed is speciaal ontworpen voor intensief gebruik en voldoet aan hoge veiligheidseisen. Zo heeft u de zekerheid dat het met de veiligheid goed zit én dat de kinderen precies kunnen doen wat ze het liefste doen: klimmen en ravotten!
 
Professioneel buitenspeelgoed
Met ons professionele buitenspeelgoed kiest u voor kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Afgelopen jaren hebben we regelmatig samengewerkt met onder andere scholen, aanbieders van speeltuinen en andere recreatieve organisaties. Hierdoor bieden we u een maatwerk service voor uw speelterrein en een breed productassortiment.
 
Bestel uw buitenspeelgoed eenvoudig online
Zo bestelt u bij ons eenvoudig professioneel buitenspeelgoed en adviseren wij u graag in de beste keuze voor uw schoolplein, speeltuin of andere recreatieve ruimte.
 
Benieuwd naar onze service en assortiment buitenspeelgoed voor scholen, speeltuinen en recreatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Voor uitgebreide informatie gaan wij graag met u rond de tafel, bespreken uw wensen en geven u vrijblijvend een offerte. Neem gerust contact met ons op.

Tot ziens bij Buitenspeelgoed Stouten.| Meer