€ 2.375,00*
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen
Panda Droom

Boomhut, speeltoren Panda Droom is een stoere grote boomhut uit de Exclusieve Treehouse lijn  waar kinderen en kleinkinderen grootse avonturen in kunnen beleven.
De boomhut staat op een plateau hoogte van 150 cm, is toegankelijk via een trap welke is voorzien van een leuning en met de glijbaan waar u zelf de kleur van kan bepalen staan ze zo weer beneden.


Specificatie: 
Breedte: 200 cm
Lengte: 200 cm
Plateau hoogte:  150 cm
Afmeting totaal  bij plateauhoogte 150 van trap tot en met glijbaan 560 cm
Volledig geschaafd Douglas hout
De speeltoren wordt geleverd inclusief één glijbaan.
U heeft keuze uit verschillende kleuren voor de glijbaan, keuzemogelijkheid in optie menu.

Kwaliteit
Geschaafd (splintervrij), gedroogd en 95% kernvrij Douglas hout met van nature een duurzame eigenschap.
Geen scherpe hoeken, maar strakke vellingkanten zorgen voor een zeer exclusief maar vooral esthetische uitstraling.

Veiligheid
Elke staander die de grond in gaat wordt voorzien van een Postsaver. Tijdens het plaatsen wordt 5 cm van de Postsaver boven de grond gelaten en ongeveer 35 cm onder de grond.
Doordat de sleeve het vochtgehalte ruim onder de 25% reduceert zullen de organismen welke houtrot veroorzaken niet kunnen leven waardoor de paal in optimale staat blijft.

CE Keurmerk
Het CE-certificaat geeft aan dat dit product voldoet aan wettelijke eisen. Onder andere op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU.
Onze speeltoestellen zijn voor particulier gebruik buitenshuis en voldoen aan de CE-normering en eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en
consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU-richtlijnen (NEN-EN 71-1/ 71-2/ 71-2/ 71-3/ 71-8.Deze speeltoren wordt compleet gemonteerd bij u op locatie (prijs is inclusief montage en plaatsen)

| Meer


Opties:

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1-3 weken

Velden met een * zijn verplichte velden
€ 2.375,00 *
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen